Muffins Konijnenopvang Den Haag

Geplaatst 2

.

Naomi

Geplaatst 2
Naomi

Naomi is een voedstertje, geboren oktober 2013. Omschrijving volgt.

Fritz

Geplaatst 2
Fritz

Fritz

Johanna Derksen

Geplaatst 2
Johanna Derksen

Ik heet Johanna Derksen, jullie mogen raden waarom Ze hebben vandaag eindelijk een foto van me gemaakt. Ik zit al lang bij Muffins maar ja als je niet op de site komt gebeurd er niks natuurlijk. Ik nies een heel klein beetje maar ben niet ziek. Wil er misschien een lieve gecastreerde ram een keer met mij kennis komen maken, ik wil erg graag naar een eigen huis met een eigen baasje. (5 foto's)

Pascal

Geplaatst 2
Pascal

Pascal is een mooie ram, super lief en heel erg tam. Broertje van Reneetje, Amber en Sammie. Zie verdere beschrijving Bij Amber. Hij is plaatsbaar vanaf eind september want wordt aanstaande week gecastreerd en ingeent.

Pascal is gereserveerd

Amber

Geplaatst 2
Amber

Amber is een voedster en geboren in een opvanggezin nadat Sidonia (de moeder) zwanger bij ons was binnengekomen. Amber is net als haar zus en broers een vrij groot konijn (geen formaat vlaamse reus maar wel groter dan gemiddeld) en ik denk dat ze tot nu toe samen emt haar zus en broers de tamste konijnen zijn die ik heb meegemaakt. Ontzettend lief van karakter. Ze zijn in April 2013 geboren.

Amber is gereserveerd.

Sidonia

Geplaatst 2
Sidonia

Sidonia is een geweldige voedster waar een verhaal aan vast zit. Er was eens een mevrouw die twee konijnen kocht. Een zwarte en een witte. De dierenwinkel zei dat het twee voedsters waren. Maar na een tijdje zaten ze wel erg veel achter elkaar aan. Nou dacht de mevrouw, dat gaat niet goed, en ze belde mij. Ik begon mijn verhaal over twee voedsters kunnen niet altijd samen en we spraken af dat de witte voedster naar de opvang zou komen en Edje die bij ons zat gekoppeld zou worden aan de zwarte voedster. hartstikke goed plan.

het was hier een beetje vol in de opvang dus de witte voedster ging gelijk door naar Bianca, ons opvanggezin. En die belde mij na een paar weken dat Sidonia een serieus nest aan eht maken was. Ik zei dat dat niet kon. Schijnzwanger dacht ik. maard e volgende dag lagen er vier prachtige kleintjes in het nest.????? ehm oke. Dan was de zwarte dus een ram. Maar die had ik aan Edje gekoppeld. De mevrouw gebeld, en ze vond ook al dat ze zoveel achter elkaar aan zaten. Maar ze wilde Edje graag houden en of de zwarte ram dan naar de opvang kon en ze een voedstertje uit kon zoeken. Okee, dat kon ook. Dus nu hebben we Sidonia met 4 schattige grote kleintjes en Baily, de vader van eht spul. De kleintjes zijn nu zeven weken. Vanaf half Juni kan Sidonia geplaatst worden. Ze is een geweldig lief en tam superkonijn.

Timmie en Tommie

Geplaatst 2
Timmie en Tommie

Twee rammetjes, geboren begin July nadat hun moeder gevonden was nadat ze gedumpt was. Ze zijn gecastreerd op jonge leeftijd en zijn vreselijk lief met elkaar en ik kan het niet over m'n hart verkrijgen om ze te scheiden van elkaar. Dus ondanks dat rammen nooit samen geplaatst worden maak ik voor dit vreselijk lieve koppeltje een uitzondering. Ze zijn op hele jonge leeftijd gecastreerd en dat maakt dat ze nog helemaal geen last gehad hebben van hormonaal gedrag naar elkaar. Ik doe het verder nooit maar Timmie en Tommie kunnen samen geplaatst worden, eventueel met 2 voedstertjes er bij. Ze zijn ontzettend lief en zachtaardig en zitten elkaar voortdurend te wassen en tegen elkaar aan. Voor dit leuke tweetal zoeken we een baasje met voldoende ruimte voor deze broertjes. Het zijn vrij kleine konijntjes maar dat wil niet zeggen dat ze geen ruimte nodig hebben.

Emma

Geplaatst 2
Emma

Emma is een 9 jaar oude voedster. Voorheen zat ze bij het Knagertje in Den Haag maar is hierheen verhuisd via bemiddeling van Bunnybin. Het is een al wat oudere maar nog krasse dame waar niks mis mee is.

Sieb

Geplaatst 2
Sieb

Sieb is een rammetje, geboren in april 2009. Hij is 23-3-2012 afgestaan. Een leuk klein rammetje.

2013030

Sieb is geplaatst op 4-6-2013

Zeke en Luther

Geplaatst 2
Zeke en Luther

Uitzonderlijk koppel want het zijn twee gecastreerde rammen, maar een heel hecht koppel. Ze worden momenteel geobserveerd of dat zo blijft en kunnen over twee weken, als we genoeg inzicht in hun gedrag hebben geplaatst worden.

Zeke en Luther zitten momenteel vanwege plaatsgebrek in onze opvang in een opvang gezin. Dus als u interesse heeft in dit koppel geeft u dat dan duidelijk aan zodat we kunnen zorgen dat ze dan weer bij ons terug komen op het moment van uw afspraak. .

2013006

Marcel

Geplaatst 2
Marcel

GERESERVEERD VOOR DE FAMILIE WAMMES

Marcel is een lief klein gecastreerd rammetje, geboren 20 September 2012. Zijn moeder is gevonden in een hertenkampje in Deventer en daarna bevallen in de opvang van 7 kleintjes. Lief en ongecompliceerd ventje. Hij was geplaatst maar kreeg een punthoofd van de voedster waar hij bij zat want die had nogal last van haar hormonen en wilde de hele tijd rijden. Daarom kwam hij weer terug zodat de voedster eerst geholpen zou worden en dan weer op zoek naar een ander rammetje. Daarna kreeg ik te horen dat de voedster syfilis had en dat Marcel misschiend e oorzaak zou zijn. Nou hij heeft geen symptromen en geen enkele van zijn broertjes en zusje of z'n moeder ook. maar ondertussen had hij dus wel contact gehad met een konijn met syfilis. Hij is daar voor behandeld. Heeft prikjes gehad, had al nergens last van en kan ook niks meer overbrengen eventueel. .

2013007
Marcel is geplaatst.

Beatrice

Geplaatst 2
Beatrice

Beatrice, een mooie voedster. Beatrice is zo veranderd bij ons in de opvang. Van een ongelukkig voedstertje, dat vooral bezig was zichzelf en haar hok te verdedigen, is ze sinds ze in een groepje konijnen zit en 24 uur per dag in een ren met hok kan verblijven, helemaal veranderd. Het is een lieve en aaibare voedster, de minst dominante in een groepje van 5 konijnen. Ik gun haar erg graag een goed thuis, waar ze een leuk konijnenvriendje krijgt en voldoende ruimte. Dat is erg belangrijk voor ieder konijn, en dat bewijst Beatrice maar weer eens. Kortom wie wil dit lieve, humoristische leuke voedstertje een nieuw thuis geven.

Picasso en Mona

Geplaatst 2
Picasso en Mona

Een lief en hecht koppel bestaande uit gecastreerde ram en voedster. Ze zitten hier al een tijdje en willen nu wel graag verhuizen naar een eigen ruim verblijf en een lief baasje.

2013001

Janet

Geplaatst 2
Janet

Janet is een leuke voedster. Ze is al een hele tijd bij ons in de opvang. Dat heeft te maken met het feit dat Janet een abces heeft gehad aan de kaak waaraan ze is geopereerd en waarbij een kies is getrokken. Ook was ze van karakter wat teruggetrokken en angstig tegevenover andere konijnen. Beatrice is volledig hersteld van het kaakabces en klaar om herplaatst te worden. Omdat mensen toch huiverig zijn over een konijn dat al gebitsproblemen heeft gehad, bieden we aan om bij hernieuwde problemen aan het gebit de behandeling voor onze rekening te nemen, waarbij we dan zelf met haar naar een dierenarts van onze keuze gaan.Wat betreft het karakter, Janet zit nu heel erg goed in haar velletje in een groep konijnen. Ze straalt tevredenheid en blijheid uit. Ze is er nu dan ook helemaal klaar voor om naar een eigen vriendje en mooi verblijf en lief baasje te verhuizen. Wie geeft Janet een kans. Ze is zo leuk en mooi. Ergens moeten toch mensen zijn die het net zo leuk vinden als ik om een konijn weer helemaal happy te zien.

2013019

Noor

Geplaatst 2
Noor

Noor is een prachtige voedster, gevonden in Deventer in een hertenkampje. W.s. geboren in Sept 2011. Ze wordt samen met Derek herplaatst.2013020

Derek

Geplaatst 2
Derek

Derek is een gecastreerde ram, gevonden in hertenkampje in Deventer. Derek is een ontzettend lieve en aaibare ram. Hij wordt samen met Noor herplaatst.2013021

Stag

Geplaatst 2
Stag

Stag is een gecastreerd rammetje geboren sept 2012. Stag is een lief en jong ventje dat graag een vriendinnetje en een eigen thuis zou vinden.

Shirley

Geplaatst 2
Shirley

GERESERVEERD VOOR DE FAMILIE WAMMES

Shirley een voedstertje van nu 8 weken oud, geboren 20 September 2012. Haar moeder is gevonden in een hertenkampje in Deventer en daarna in de opvang bevallen.

Shirley is geplaatst.

Marcha

Geplaatst 2
Marcha

GERESERVEERD VOOR DE FAMILIE WAMMES

Marcha is een voedstertje van nu 8 weken oud, geboren 20 September 2012. Haar moeder is gevonden in een hertenkampje in Deventer en daarna in de opvang bevallen.

marcha is geplaatst.

Pasta

Geplaatst 2
Pasta

Ook Pasta, een voedstertje, is een van de drie die gedumpt was bij de dierenarts. Ik denk dat zij de oudste is van het stel en ze zal begin December geboren zijn. (geschat) Ze is prachtig van kleur en heeft een glanzend vachtje. Ook zij kan geplaatst worden bij een rammetje of straks samen met haar broertje.

2013003

Pasta is 10 mei geplaatst.

True

Geplaatst 2
True

True is een voedstertje, een schatje en lekker actgief. Ze was geplaatst in een vijftal, maar helaas gaan grotere groepen toch vaak mis. Ze mag opnieuw op zoek naar een huisje voor zichzelf en een vriendje. .

2013013
True is 10-5-2013 geplaatst.

Willis,

Geplaatst 2
Willis,

Willis, een gecastreerde ram. Ook zo'n "Teddy". Een lief manneke en hij zoekt iemand die hem regelmatig (ongeveer 2 keer per week) wil kammen en af en toe zijn vacht kort wil knippen. Hij heeft niet zo'n hele ontzettend pluizige vacht, dus dat is een gelukje.

2013015

Willis is 10-5-2013 geplaatst.

Toledo

Geplaatst 2
Toledo

Toledo is een gecastreerd rammetje, geboren okt 2012. Hij is lief en zachtaardig. Ook hij wil graag een goed thuis met soortgenootje als gezelschap Toledo is 10-5-2013 geplaatst.

Belle

Geplaatst 2
Belle

Eenleuke voedster, gevonden in een hertenkampje en gevangen. Daarna bevallen van 7 kleintjes. Ze zoekt nu een eigen thuis met een lief gecastreerd vriendje.

2013002 geplaatst in april 2013

Duke

Geplaatst 2
Duke

Duke is een gecastreerde ram. Afgestaan omdat hij samen met z'n broertje was aangeschaft en ze veel op elkaar gingen rijden bij volwassen worden en wat vechterig naar elkaar begonnen te worden. na castratie is dit over maar wij plaatsen ze toch neit samen. Ze kunnen wel samen met twee voedsters er bij als viertal Dus nu mag Duke op zoek naar een vriendinnetje om hem gezelschap te houden. Duke heeft een lief en rustig karakter..

2013017 Geplaatst in April 2013

Cracker

Geplaatst 2
Cracker

Cracker is een leuk jong voedstertje. Ze is ongeveer drie maanden oud nu (geschat), dat betekent dat ze half December 2012 geboren is ongeveer. Ze is erg leuk en mooi. Heeft nog een broertje Beschuit en een zusje Pasta. Met z'n drietjes zijn ze gedumpt bij de dierenarts in een kartonnen doosje met wat rozentakken erin. Allemaal plakpoep en wat wondjes. Helemaal opgeknapt nu en prachtig om te zien. Ze zoekt een eigen huis met gecastreerd vriendje of met haar broertje Beschuit samen kan ook. .

2013004
Cracker is samen met Beschuit geplaatst op 20-4-2013

Beschuit

Geplaatst 2
Beschuit

Voor Beschuit geldt hetzelfde als Cracker, alleen hij is een rammetje. Moet nog gecastreerd worden maar er zijn nog geen balletjes te vinden. Daarom denk ik dat hij jonger is dan Beschuit en nu ongeveer een weekje of tien is. Het is een heel zachtaardig lief manneke en gek op eten..

2013005
Beschuit is samen met Cracker geplaatst op 20-4-2013.

Rover

Geplaatst 2
Rover

Rover is een gecastreerd rammetje, geboren sept 2012. Een lief en ongecompliceerd ventje. Welke voedster wil Rover graag als vriendje? Hij wil graag verhuizen naar een eigen stek.

Rover is 16-4-2013 geplaatst.

Bianca

Geplaatst 2
Bianca

Bianca is een voedstertje van nu 8 weken oud, geboren 20 September 2012. Haar moeder is gevonden in een hertenkampje in Deventer en daarna in de opvang bevallen.

geplaatst 13-4-2013

Liam

Geplaatst 2
Liam

Liam is een gecastreerde ram. ALle konijnen in de opvang draag ik een warm hart toe maar Liam is momenteel m'n lievelingetje. Hij heeft iets aandoenlijks. We hebben hem opgehaald bij de man die vorig jaar 20 konijnen heeft afgestaan. Hij zat daar in een A.H. krat omdat hij neit bij de andere konijnen kon. Niet gek eigenlijk als daar nog twee ongecastreerde rammen bij zaten. Het is een moppie en ik gun hem heel graag een nieuw huisje en leuk gezelschap. Zodat hij weet dat niet alle konijnen lelijk tegen hem doen maar dat een soortgenootje ook leuk kan zijn..

2013011

Liam is samen met Bianca op 13-4-2013 bij een voedstertje geplaatst.

Hobie

Geplaatst 2
Hobie

Hobie is een gecastreerde ram. Hij zat samen met broertje Duke maar bij volwassen worden gingen ze veel op elkaar rijden en werden wat vechterig naar elkaar. Na castratie is hier niks meer van te merken. Maar wij plaatsen uit principe in de meeste gevallen geen rammen samen dus ze mogen ieder apart op zoek naar een lief voedstertje als gezelschap. Wel zouden ze uitermate geschikt zijn voor een viertal met twee voedsters er bij. Dat kan wel..

2013018
Hobie is 10-4-2013 geplaatst.

Duncan

Geplaatst 2
Duncan

Duncan is een gecastreerde ram. Een leukerd. Ongecompliceerd en actief ;-).

2013010
Duncan is 10-4-2013 geplaatst.

Rick

Geplaatst 2
Rick

Rick is een lief klein gecastreerd rammetje, geboren 20 September 2012. Zijn moeder is gevonden in een hertenkampje in Deventer en daarna bevallen in de opvang van 7 kleintjes. Ook Rick is een lief en zachtaardig mannetje.

Rick is 5-4-2013 geplaatst

Jo & Das

Geplaatst 2
Jo & Das

Jo & Das zijn een gezellig stelletje. Ze waren geplaatst maar zijn weer terug naar de opvang vanwege prive situatie van de baasjes. Ze zullen vast snel weer een nieuw baasje vinden want het zijn superleuke konijnen.Beide konijnen zijn geholpen, zowel de voedster als de ram. Ze zijn 3 a 4 jaar oud.

Jo en Das zijn 27-3-2013 geplaatst. driemaal is scheepsrecht :-)

Brix

Geplaatst 2
Brix

Brix is een gecastreerde ram. Hij is erg lief en is afgestaan vanwege prive omstandigheden. Wij hebben hem direct na aankomst laten castreren en hij kan nu op zoek naar een lief voedstertje met een ruim verblijf om te gaan wonen. Een prachtig diep oranje gekleurd manneke..

Brix is 27-3-2013 geplaatst bij een engelse hangoor voedster.

2013016

Ed

Geplaatst 2
Ed

Ed is een lief klein gecastreerd rammetje, geboren 20 September 2012. Zijn moeder is gevonden in een hertenkampje in Deventer en daarna bevallen in de opvang van 7 kleintjes. Hij zal niet erg groot worden als volwassen konijntje. Ongeveer formaat pooltje.

Ed is 27-3-2013 geplaatst.

Zinzi

Geplaatst 2
Zinzi

Zinzi, een leuke hangoor voedster van nog geen jaar oud. Afgestaan want ze kon niet zo goed met de andere voedster die in het hok zat overweg. dat is iets wat we regelmatig horen. ga daarom a.u.b. liefst voor een koppel van gecastreerde ram en voedster. Maar Zinzi is dus ondertussen op zoek naar een nieuw huisje en vriendje. dat zal ongetwijfeld niet lang duren gezien het feit dat hangoortjes snel geplaatst worden. Ze is ook nog eens heel leuk.

Indien u een afspraak heeft om bij ons naar konijnen te kijken en u heeft interesse in Zinzi, geeft u dat dan van tevoren door want Minute zit momenteel wegens plaatsgebrek in onze opvang in een opvanggezin..

2013012 .

Zinzi is 23-3-1012 geplaatst.

Lisette

Geplaatst 2
Lisette

Lisette is een leuke voedster. Probleemloos dus dat is fijn. Het is een plaatje om te zien, vind ik dan.

Lisette is 21-3-2013 geplaatst bij een gec. ram.

2013014

Pagina's: | 1 | 2 |